گرانولا انجیر گردویی
گرانولا انجیر گردوی زعفرانی اینهنگ از مجموعه غذاهای آماده و بدون نیاز به پخت اینهنگ است. همچنین می توان دسرهای مختلفی را با این محصول تهیه کنید. گرانولا انجیر و گردو با طعم زعفران متناسب با ذائقه ایرانی تهیه شده است در ساخت دسر های مختلف می توانید به شیوه های دسر سرد یا گرم عمل کنید.
طرز تهیه دسر عصرانه با گرانولا انجیر گردویی اینهنگ:
ابتدا گرانولا را در آسیابکن بریزید تا نرم شود. سپس به میزان لازم روی آن آب بریزید. پس از نگهداری در یخچال برای خنک شدن شربت انجیر گردوی زعفرانی مجلسی آماده است.
این ترکیب را روی سالاد بریزید یا همراه به آب یا دیگر نوشیدنیها مثل شربت خاکشیر میل کنید.
گرانولا انجیر گردو زعفرانی اینهنگ را از شب قبل در مقداری آب خیس کنید و در هنگام صبح و ناشتا بخورید.
خواص انجیر و گردو: مقوی برای تقویت بدن، درمان بواسیر، درمان نقرس، قرص کلسیم طبیعی، مولتیویتامین طبیعی، ملین، رفع یبوست، رفع سردی و رطوبت بدن، تقویت مو
ترکیب انجیر و گردو داروی مقوی معده به شمار می رود، خوردن گردو با انجیر کوبیده در رفع یبوست افراد بسیار موثر است و به عنوان ضد سم محسوب میشود. مغز گردو بسیار لطیف بوده و به هضم غذا کمک میکند.
شربت انجیر یک شربت گیاهی است که برای کودکان ۲ ساله هم مناسب است. شربت انجیر مسکن گلو و سرفه بوده و ملین سبکی به شمار میرود.