نان شیرمال 250 گرمی

نان شیرمال محلی
نان شیرمال محلی
  • نان شیرمال محلی
  • نان شیرمال
قیمت:80000.00IRT
افزودن به سبد خرید

نان شیرمال با بافت نرم و لطیفی که دارد، بسیار محبوب و پرطرفدار است. در طبخ این نان از شیر ولرم و مخمر استفاده شده است. به دلیل مغذی بودن، این نان گزینه مناسبی برای وعده صبحانه می‌باشد. همچنین می‌توان آنرا به عنوان میان وعده یا عصرانه انتخاب نوش جان نمود. با توجه به اینکه میزان نان شیرمال کم می باشد، می‌توانید آنرا جایگزین نان و شیرینی‌های روزانه نمایید.

سایر مشخصات:

وزن: این نان سنتی در بسته 250 گرمی درب دار تهیه شده است.

طعم: شیری

 

طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین خانگی و کشمش

طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین خانگی بسیار ساده می باشد. این نان رایحه دار و با طعم دارچین است. دارچین سم زداست و برای کاهش اضطراب، درمان سرماخوردگی و سرفه مفید می‌باشد.

مواد لازم نان شیرمال

• خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
• نصف لیوان ماست
• شکر 5 قاشق غذاخوری
• شیر ولرم یک لیوان
• آرد به میزان لازم
• روغن مایع

مواد میانی

• شکر سفید یا شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری- کشمش در صورت دلخواه
• کره 50 گرم
• دارچین یک قاشق مرباخوری


برای رومال کردن نان:

• تخم مرغ یک عدد

• زعفران دم کرده به مقدار کم



طرز تهیه نان شیرمال با مغز دارچین خانگی

ابتدا یک قاشق خمیر مایه را با شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر با هم مخلوط کنید. اجازه بدهید به مدت 10 دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید. بعد از اینکه خمیر به عمل آمد، کره‌ای که نرم شده و به دمای محیط رسیده را با دارچین و شکر قهوه ای یا شکر معمولی مخلوط کنید. سپس شکر و روغن مایع، ماست را با هم مخلوط کنید و بعد خمیر مایه به عمل آمده را به آن اضافه کنید و کم کم آرد را به مواد اضافه کرده و حسابی ورز بدهید. آنقدر خمیر را ورز دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد. هنگامیکه خمیر به خوبی ورز داده شد شما یک نان با بافت نرم و لطیف می پزید. از این رو ورز دادن خیلی اهمیت دارد.

پس از ورز دادن، خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار بدهید و روی آن را با یک پارچه یا کیسه فریزر بپوشانید. خمیر را در جای گرم قرار بدهید و اجازه بدهید حجم آن دو برابر بشود. بعد از اینکه خمیرها حجم گرفت، در صورت دلخواه مقداری کشمش به آن بیفزایید. خمیرها را در سینی فری که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله از هم بگذارید و دوباره روی خمیر را با پارچه ای نم دار به مدت 20 دقیقه بپوشانید. سپس با زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده روی خمیر نانها را برای براق شدن رومال کنید. خمیرهای آماده شده را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بگذارید که بپزد. زیرش کمی که رنگ گرفت، می‌توانید چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا طلایی رنگ شود.

نکته: برای اینکه نان های نرم و لطیفی داشته باشید بهتر است که یک کاسه آب هنگام روشن کردن داخل فر بگذارید